Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Ажурирана листа држава и подручја држава из којих је забрањен увоз и транзит пошиљки живих домаћих и дивљих свиња, меса и производа од домаћих и дивљих свиња због појаве болести афричке куге свиња у Р.Србији - Браничевском и Подунавском округу

Датум објаве: 22.07.2021 14:00 | Аутор: УБХВФП

Испис Штампај страницу


У складу са тачком 7. Наредбе о забрани увоза и транзита пошиљки живих домаћих и дивљих свиња, меса и производа од свиња ради спречавања уношења опасне заразне болести афричке куге свиња ("Сл. лист ЦГ", бр. 70/18), Управа за безбједност хране, ветерину и фитосанитарне послове објављује листу подручја и држава, у којима постоји сумња, односно у којима је потврђена болест афричке куге свиња, на основу података Међународне организације за здравље животиња и Европске комисије.
 
Постојећи прилог 1 и Прилог 2 замјењују се датим прилозима, који су ажурирани на дан 20.07.2021. године.
 
Листу са државама и подручјима држава чланица Европске уније из којих је забрањен увоз и транзит пошиљки живих домаћих и дивљих свиња, меса и производа од домаћих и дивљих свиња и других држава из којих је забрањен увоз и транзит пошиљки живих домаћих и дивљих свиња, меса и производа од домаћих и дивљих свиња и Наредбу, са ажурираним прилозима, можете преузети овдје: