Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Публикација: Захтјеви хигијене за објекте и просторије у којима се производе мале количине примарних производа за исхрану људи

Публикација: Захтјеви хигијене за објекте и просторије у којима се производе мале количине примарних производа за исхрану људи
Датум објаве: 09.12.2016 16:42 | Аутор: Управа за безбједност хране, ветерину и фитосанитарне послове

Испис Штампај страницу


На основу Закона о безбједности хране („Службени лист ЦГ“,број 57/15), донијета је Уредба Захтјеви хигијене за објекте и просторије у којима се производе мале количине примарних производа за исхрану људи која је објављена у Службеном листу Црне Горе бр. 59/16. Овом уредбом прописују се захтјеви за хигијену објеката, просторија и опреме у којима се производе мале количине примарних производа за исхрану људи, којима се снабдијевају крајњи потрошачи или малопродајни објекти на локалном тржишту, посебни захтјеви хигијене за примарне производе, врсте примарних производа и критеријуми за одређивање малих количина примарних производа и локалног тржишта.

Уз подрску Пројекта "Развој безбједности хране и фитосанитарних служби у Црној Гори" објављена је публикација "Захтјеви хигијене за објекте и просторије у којима се производе мале количине примарних производа за исхрану људи".

Овдје можете преузети публикацију:

 Захтјеви хигијене за објекте И просторије у којима се производе мале количине примарних производа за исхрану људи